Fotogalerie


Als er iemand is die iets leuks heeft stuur het maar op en ik zal kijken of het te plaatsen is.  

 
 
 
Hier is onze Groninger Meeuw "ambassadeur" Huizinga bezig om onze hobby te promoten op een school bij hem in de buurt. (5 foto's)
Wat een lief klein kuikentje heb je daar?
Wat is die lekker zacht.
Wat zijn er toch mooie kuikentjes bij.
Wil je er ook even één vasthouden?
Serama wordt verliefd op bestuurslid
van Groninger Meeuwen Club 
Dhr. J. Schmaal.

 

Deze Groninger Meeuw kriel hanen zijn in februari geboren en ze lopen nog steeds bij elkaar zonder ruzie te maken.
Dat een Groninger Meeuw wel broeds kan worden bewijst Evert Timmer met deze foto waar hij een kloek met kuikens heeft. Het gaat hier om goudpel kuikens
Deze foto kregen we van de Familie A. Olthof uit Bedum om op de site te plaatsen. Hier hun dochter met alle drie de kleurslagen die de Groninger Meeuwen Club heeft in de krielvorm. 
Onze hartelijke dank voor de foto.

Groninger meeuwen worden zelden broeds. Daarom hebben wij een paar zijdehoen krielen aangeschaft. Die broeden ook zonder problemen de eieren van onze Groninger meeuwen uit. Deze kuikentjes kropen op 18 maart uit het ei. Voor ons is dit het toppunt van onze hobby. Elk kuiken is volmaakt. Dit is het enige moment dat ook wij een hok vol “U” dieren hebben.

Gert en Chiel-Jan Riezebos

Hier gingen we weer naar huis vanaf de tentoonstelling in Grootegast. Hoe de show was zie je wel aan de duim van Elvira. Een mooie ruimte overigens om dieren te showen. Hier mogen ze in Grootegast wel blij mee zijn dankzij de medewerking van Tuincentrum Drint.
Hoe mak een Groninger meeuw kan zijn ziet u op de foto hiernaast. Ik kreeg deze foto van de familie Holsteijn uit Tynaarlo en vond het leuk om het op de site neer te zetten. Leuk om te zien dat ze ook zin in een koekje heeft.Dit is een pagina van de Groninger Meeuwen Club

Voor het laatst bijgewerkt op 1 januari 2015

© Copyright
GMC 2006-2017

                                                                                                                                                                                            Webhosting: Halma Automatisering